UVJETI KORIŠTENJA

Društvo vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Smatramo da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su vlasnika domene. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Zadržavamo pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.Nismo odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Obvezujmo se poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod našom kontrolom te nismo odgovorni za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Društvo zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

CIJENE PROIZVODA I USLUGA

Cijena proizvoda i usluga predstavljaju informativno značenje i ne moraju biti konačne. Dodatne usluge nisu uključene u cijenu i korisnik ih dodatno plaća. Pridržavamo pravo izmijene cijene usluga u svako vrijeme.

DODATNA NAPOMENA

Pružamo usluge sukladno Općim uvjetima korištenja usluge, a prema potvrdi i specifikaciji. Ne odgovaramo za okolnosti koje su izvan naše kontrole kao što su ratovi, terorizam, pobune i nemiri, štrajkovi, prirodne katastrofe i elementarne nepogode, epidemije, zabrane, restrikcije od strane lokalne uprave itd.

RJEŠAVANJE PRIGOVORA

Ako su usluge iz ponude nekvalitetno izvršene, kupac može zahtijevati razmjernu odštetu tako da izvrši prigovor. Svaki kupac ima pravo prigovora zbog neizvršene uplaćene usluge i proizvode. Svaki kupac – nositelj potvrđene rezervacije, prigovor podnosi zasebno. 

Za uslugu koju smatra neodgovarajućom kupac se obvezuje odmah u objektu izvršiti prigovor ili o tome obavijestiti službu za odnose s kupcima na e-mail

Kupac se obvezuje surađivati s osobljem u dobroj namjeri da se otklone uzroci prigovora. Ako kupac ne prihvati ponuđeno rješenje ili odštetu za predmet prigovora od strane osoblja nije dužan uvažiti naknadni prigovor. 

Najviša nadoknada po prigovoru može dosegnuti iznos reklamiranog dijela proizvoda ili usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos usluge. 

SUDSKA NADLEŽNOST

Svi sporovi ili nesuglasice rješavat će se dogovorno na način prihvatljiv za obje strane, a ako se ne može doći do rješenja, prihvaća se arbitraža mjesnog nadležnog suda.

Novosti

Firestone gume - Broj 1. na tržištu
AKCIJA

Automerc Škoro vam nudi prvoklasne gume Firestone koje su trenutno broj jedan na tržištu kada je...

HOTEL ZA GUME
NOVO!

NOVO! Usluga skladištenja guma u Automerc Škoro poslovnicama Sarajevo - Novi i Stari Grad i...

MALI SERVIS
Redovno servisiranje

Redovno servisiranje vozila je nužno kako biste zadržali prvobitnu kvalitetu vašeg automobila u...

logo

Centrala

Sarajevska 25

71250 Kiseljak, Bosna i Hercegovina

Tel: +387 30 877 200

Tel: +387 30 877 201

Fax.: +387 30 877 202

info@automercskoro.com

RADNO VRIJEME

  • Ponedjeljak08:00-17:00
  • Utorak08:00-17:00
  • Srijeda08:00-17:00
  • Četvrtak08:00-17:00
  • Petak08:00-17:00
  • Subota08:00-16:00
  • NedjeljaNeradni dan

Vaš pouzdani suvozač

Automerc Škoro

Posjetite nas u Kiseljaku, gdje imamo servis, veleprodaju i maloprodaju. Naši servisi i dijelovi u Sarajevu se nalaze u općinama Novi Grad i Stari Grad. U Vitezu imamo trgovinu dijelova i servis, a u Visokom i Vogošći potražite naše radnje sa dijelovima. Poslovnicu smo otvorili i u Kaknju. Dobro došli!

Saznajte više
AUTOMERC ŠKORO d.o.o. - sva prava pridržana
logo