Više od 40 godina uzajamnog povjerenja!

Naša priča počinje davne 1978. kada su braća Mijo i Dragan Škoro, na mjestu današnje poslovnice u Kiseljaku, otvorili servis za automehaničarske i limarske radove.

Kako je posao napredovao, a potreba i potražnja za autodijelovima rasla, dvojica braće 1987. godine otvaraju i prvu maloprodaju, koja je svojom ponudom vrlo brzo postala sinonim za pouzdanost i kvalitetu. Pod današnjim imenom i oblikom poslujemo od 1999. godine i od tada smo se razvili u prepoznatljiv brend Automerc Škoro.

skoro-onama.jpgUz dobro znani servis, maloprodaju i veleprodaju u Kiseljaku, godine 2002. smo otvorili poslovnicu u Vitezu, koja je rastom posla 2010. godine na adresi PC 96, postala moderni maloprodajni centar i servis opremljen najsuvremenijom aparaturom u kojem po svjetskim standardima obavljamo popravke i servisiranje vozila kao i ugradnju najkvalitetnijih autodijelova.

Naša sarajevska poslovnica u općini Stari Grad, na adresi S. B. Bašagića b.b je otvorena 2006. godine i brojnim klijentima pruža usluge servisa i maloprodaje. Godine 2016. se javila potreba za otvaranjem servisa i maloprodaje u općini Novi Grad, što je naš rad i ponudu u Sarajevu na lokaciji Džemala Bijedića 199 učinilo dostupnom svima vama koji svoje automobile želite povjeriti sigurnim i iskusnim rukama naših majstora, a potrebne autodijelove nabaviti po provjereno povoljnim cijenama uz garanciju kvalitete iza koje čvrsto stojimo.

I tako... širio se dobar glas, a uz njega su se javljali i brojni kupci iz Visokog i okolice, što nas je motiviralo da 2017. godine otvorimo poslovnicu na adresi Sarajevska b.b. Ni u 2019-oj nismo stali te smo u Vogošći na Igmanskoj 25 otvorili maloprodaju.

Iako izazovna, 2020-a za nas je bila itekako produktivna. Otvorili smo poslovnicu u Kaknju na adresi V. Divizije Podvarda 1.  

Važno je istaknuti da smo kroz godine postojanja i poslovanja širili našu „mrežu“ te postali ovlašteni uvoznici i distributeri najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Generalni smo zastupnici u Bosni i Hercegovini za brendove Topran, GSP, AsMetal, a ovlašteni uvoznici brendova Corteco, Dayco, Bosch, Ert, Febi-Blue Print, Federal Mogul, Mahle, Motorservice, Saleri, Teknorotm Valeo, VIctor Reinz, Zimmerman, Impergom...

Naš tim na sedam lokacija broji više od 50 uposlenika kojima se trudimo svakodnevno osigurati ugodne radne uvjete te ih motivirati da njeguju tradiciju obiteljskog poslovanja Automerc Škoro kompanije. Marljivo radimo i na proširenju naše ponude te zadovoljavanju potreba svih kupaca kojima smo omogućili pristup našem KLUBU potrošača te uz brojne pogodnosti osigurali dodatne popuste prilikom svake kupovine u našim poslovnicama.

Garancija kvalitete, stručno i ljubazno osoblje, konkurentne cijene i briga za naše kupce - ono je što nas čini liderima na bh. tržištu i čime ćemo se ponositi još dugi niz godina te se isticati kao VAŠ POUZDANI SUVOZAČ.

Novosti

Firestone gume - Broj 1. na tržištu
AKCIJA

Automerc Škoro vam nudi prvoklasne gume Firestone koje su trenutno broj jedan na tržištu kada je...

HOTEL ZA GUME
NOVO!

NOVO! Usluga skladištenja guma u Automerc Škoro poslovnicama Sarajevo - Novi i Stari Grad i...

MALI SERVIS
Redovno servisiranje

Redovno servisiranje vozila je nužno kako biste zadržali prvobitnu kvalitetu vašeg automobila u...

logo

Centrala

Sarajevska 25

71250 Kiseljak, Bosna i Hercegovina

Tel: +387 30 877 200

Tel: +387 30 877 201

Fax.: +387 30 877 202

info@automercskoro.com

RADNO VRIJEME

  • Ponedjeljak08:00-17:00
  • Utorak08:00-17:00
  • Srijeda08:00-17:00
  • Četvrtak08:00-17:00
  • Petak08:00-17:00
  • Subota08:00-16:00
  • NedjeljaNeradni dan

Vaš pouzdani suvozač

Automerc Škoro

Posjetite nas u Kiseljaku, gdje imamo servis, veleprodaju i maloprodaju. Naši servisi i dijelovi u Sarajevu se nalaze u općinama Novi Grad i Stari Grad. U Vitezu imamo trgovinu dijelova i servis, a u Visokom i Vogošći potražite naše radnje sa dijelovima. Poslovnicu smo otvorili i u Kaknju. Dobro došli!

Saznajte više
AUTOMERC ŠKORO d.o.o. - sva prava pridržana
logo